13. juli 2024

Musicalensemblet malede byen rød

Kulturhuset Sløjfens store sal dannede i oktober rammen for Musicalensemblets cabaret ”Vi maler byen rød”, der er baseret på Birthe Kjærs mange dejlige sange. Forestillingen gik over tre aftner og publikum blev godt underholdt. Aktørerne, hvoraf flere er scenevante fra Busbjerg, Favrskov Revyen og tidligere forestillinger med Musicalensemblet spillede med god udstråling og der var flere gode sangere på holdet.

Hovedpersonen Theodor, spillet af Ib Lundgård troede fejlagtigt, at han var lykkedes med at hyre Birthe Kjær til at komme og spille til byens jubilæumsfest. Da det går op for ham, at Birthe Kjær aldrig havde givet tilsagn, måtte han ty til de mere eller mindre kreative lokale sjæle og bede dem opføre sangene.

Det kom der mange skønne forviklinger ud af og det lykkedes da også på forunderlig og absolut morsom vis med større eller mindre held at få sangene opført. Endnu en skøn aften i Sløjfen.

Bag Musicalensemblet står bl.a. Anders Schriver og medvirkende var: Ib Lundgård, Tina Vejby Kristensen, Martin Tønnesen, Hanne Westermann, Tom Westermann, Mette Schriver, Anette Lyngaa, Tom Jensen og Linette Østergaard Leitner. Suffli: Doris Guldberg, lyd & lys: Jesper Lyngaa og Anders Schriver.

I 2020 spiller Musicalensemblet igen og denne gang er det en helt ny forestilling skrevet af Mette Feldt Schriver der indeholder sange fra bl.a. Abba, Birthe Kjær, Bamse og Laban.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler