12. april 2024

Nye film i Hadsten Bio i december

Hadsten Bio byder på seks nye film i december.

Mandag d. 2. december er der premiere på filmen “Beautiful Boy” som er en film i Hadsten Bios serie med smalle film som bygger på journalisten David Sheffs biografi sit liv som stofmisbruger og hvad det betyder ikke bare misbrugeren, men også for hele familien.

Den 5. december vises skrækfilmen “47 meters down Uncaged”, som er en direkte fortsættelse af forgængeren 47 meters down fra 2017 om fie teenagepiger der svømmer ind en flok dræberhajers territorium.

Lørdag d. 7. december er der premiere på familiefilmen “Fårmageddon”, der er en fortsættelse af den anmelderroste F- for får.

Det 12. december følger det moderne mordmysterium “Knives Out – Var det mord?” med James Bond skuespilleren Daniel Craig i hovedrollen.

Den 16. december blandes genrerne i “Jojo-Rabbit” i, hvad der er kaldt for en satirisk, fantasy, krigskomedie om en skrupskør Adolf Hitler

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler