20. april 2024

Skal Favrskov være en sangkraftkommune?

Hvis Favrskov Kommune skal være en sangkraft-kommune er det en fordel, hvis man har kortlagt og samlet alle kommunens ressourcer indenfor sang og kor. Det prøver man nu til et informationsmøde i Hadsten Kulturhus Sløjfen tirsdag d. 21. marts kl. 19.00-21.00

Var du med på fællessangsbølgen under nedlukningen i 2020 og 2021?

Skal vi synge mere med vores børn, vores venner, vores ældre?

Kan du huske dengang, du sang med et kæmpekor og fik kuldegysninger?

Hvad er det, sang betyder for dig, og hvordan kan vi få mere af det i Favrskov Kommune?

Du kan stadig nå at tilmelde dig til stormøde på tirsdag kl 19-21 i Hadsten Kulturhus Sløjfen, hvor vi indbyder til fælles ideudvikling (og selvfølgelig en fællessang) om et kommende Sangkraftcenter i Favrskov Kommune. Håber, vi ses. Sådan skriver Favrskov Musikskole på Facebook.

Første skridt i at gøre Favrskov Kommune til en sangkraftkommune er at kortlægge og samle alle de ressourcer som kommunen har indenfor sang og kor. På tværs af disse ildsjæle og institutioner håber vi at finde et fælles fodslaw og retning til dette møde.
Alle der kunne have interesse er mere end velkomne til mødet. Det være sig både musikere, korledere, kirker, forskellige forvaltninger i kommunen, skolelærere, lokale uddannelsesinstitutioner og alle der kunne have lyst. Mødet har til formål at fortælle om ambitionerne for Favrskov som sangkraftkommune og folde projektet ud på den korte og lange bane. Mødet skal også åbne op for at alle kan dele deres idéer og indspark til processen.

Hvis du er på Facebook – kan du følge dette link: Sangkraft

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler