27. maj 2024

”We’re all Andy-viduals”

Sådan lyder titlen på Favrskov Gymnasiums helt nye musical, der har premiere i morgen aften onsdag d. 22. januar. Titlen ”We’re all Andy-viduals” er inspireret af Andy Warhol.

Publikum møder forskellige Andy’er, gennem ni scener herunder bl.a. Instagram-Andy, Drag-Andy, Fake-Andy m.fl. Gennem disse Andy’er undersøger forestillingen, om vi alle er blevet til Andy-viduals, der kun er optaget af masseproducerede forbrugsvarer og overfladisk berømmelse.

Forberedelserne har stået på siden sommerferien, hvor en gruppe elever samledes omkring ideudvikling og manuskriptskrivning. Siden efterårsferien har eleverne så arbejdet på at lave lyddesign, film, kostumer og grafiske kulisser, at komponere musik og koreografere dans.

Musicalen spiller onsdag d. 22. og torsdag 23. januar kl. 19:30. Dørene åbner kl 18:45 og efter forestillingen vil der være mulighed for at mødes med performere, musikere og dansere i skolens kantine. Her vil der også være mulighed for at købe øl og sodavand.

Fredag d. 24. januar spiller musicalen allerede kl 17:00, hvor der også vil være café for skolens elever.

Pris: 60 kr. Billetkøb ved at klikke på datoen for den ønskede forestilling.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler