28. februar 2024

Lakserytteren fyldte Sløjfen med børn og masser af energi

Influencer, tegner, og et hit blandt børn rammer nok meget godt ind, hvem Lakserytteren er. Han er kendt blandt især børn op til 12 års alderen, både på snapchat, instagram, YouTube og TikTok, og i går tog han Hadsten og Sløjfen med storm.

Der var fyldt godt op i Lilleåsalen i går, ja faktisk var der udsolgt til den to timer lange workshop med Lakserytteren, der er blevet et fænomen på de sociale medier, hvor han på Youtube har næsten 70.000 følgere, mens han på Instagram har 107.000 følgere. Her viser han tegne hacks, som det kaldes, på en skør og særdeles energisk måde.

Den viden og entusiasme delte han ud af i går, og der blev lyttet, grinet og tegnet til den helt store guldmedalje i de godt to timer, som showet varede.

Og skulle man have lyst til selv at se Lakserytteren, så kommer han faktisk til Hadsten igen i næste uge, når han gæster Bogormen Hadsten i Søndergade.

Fuld koncentration fra de mange børn der var mødt op i går. Foto: Klara Hooge
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler