27. maj 2024

Lilleåmarkedet aflyst i 2020

I mandags kom det frem på Statsministerens pressemøde, at man fastholder begrænsningerne i forhold til at forsamles sig, og at man aflyser festivaler, koncerter og markeder, til og med august.

Det får desværre som konsekvens, at Lilleåmarkedet i Hadsten også bliver aflyst i år. Markedet har kørt siden 1977, så det er et særdeles traditionsrigt marked, der nu må springe en omgang over.

Det ærgrer naturligvis Lions Club i Hadsten, der står for Lilleåmarkedet, og talsmand for Lions Club, Henning Berthelsen, var ked af situationen, der blandt kommer til at betyde, at der bliver begrænset midler at donere i 2021.

“Vi vidste jo godt, at der var en risiko for, at vi skulle aflyse, men vi havde et lille håb om, at når det først var i august, så kunne det være, at der var lempet tilstrækkeligt. Det blev så ikke tilfældet, og det er jo bare rigtigt ærgerligt og på jysk træls. Nu er vi i gang med at tale med leverandører, kræmmere og kunstnerne, og de har stor forståelse for situationen, og er klar på at komme i 2021 i stedet”, fortæller Henning til ByensNyt.dk, og tilføjer:

“Vi kommer ikke til at donere så mange penge næste år, fordi vores store indtægtskilde er jo Lilleåmarkedet, så vi må se, hvor meget det kan blive til, men realistisk set, så bliver det yderst begrænset. Jeg kan dog love, at vi kommer stærkt igen til næste år, og så laver vi et brag af et marked”

Lilleåmarkedet afholdes normalt i uge 32 i Lilleåparken i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler