17. juli 2024

Lokale revyforfattere leverer (igen) tekster til Brædstrup Revyen

Favrskov Revyens tekster har flere gange været eftertragtet af andre revyer rundt om i landet og både Brædstrup Revyen, Dronninglund Revyen, Vallensbæk Amatørteater. Revyraketten og Gillelejerevyen er nogle af de revyer som har anvendt tekster fra Favrskov Revyens forfattere. Brædstrup Revyen har igen i år udvalgt tekster fra Favrskov Revyen til deres kommende revy, der har har premiere d. 20. februar på Pejsegården.

Denne gang er valget faldet på en tekst fra Poul Sørensen og tre tekster fra Tina Vejby Kristensen, der begge bor i Hadsten og som jo både behersker tekstforfatningen og de skrå brædder.

Tina & Poul er da også med igen både på scenen og som forfattere, når Favrskov Revyen nye forestilling: “Nye Toner” løber af stabelen d. 25.-28. marts i Sløjfen.

Fotos: Lars Thomsen

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler