19. marts 2024

Masser af julehygge i Sløjfen og Hadsten Bibliotek

På Hadsten Bibliotek skruer de også op for julehyggen i december, og der er noget for de fleste, både dem der vil være kreative, se teater samt holde en god juletræsfest.

D. 10 december fra kl. 10-12.30 sidder Maja Germundsson klar til at hjælpe med at lave stjerner af kasserede materialer. Der skal klippes i brændte dåser og skabes smukt stjernemateriale af laminerede garnrester, blonder, sølvpapir og meget andet.
 
D. 17. december kl. 10 står den på juleteater i Hadsten, når de inviterer til juleforestillingen Det bimler og bamler for de 4-8 årige. André har nisseblod i årerne. Hans tiptip-tip-tip-oldefar var fortællenisse af første grad, og André elsker at fortælle de historier, hans oldefar har fortalt. Billetter koster 30,- kr. for børn og 35,- kr. for voksne.

D. 19. december kl. 16 kulminerer julestemningen med byens hyggeligste juletræsfest i Hadsten. Det er Favrskov Musikskole og Sløjfen, der inviterer indenfor. Der er godteposer til fremmødte børn på 1-10 år med billet. Gratis billetter kan hentes på Hadsten Bibliotek fra den 1. december.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler