26. februar 2024

Musik På Toppen gav tilbage til de frivillige og Hadsten Handel

Midt i juni blev første version af Musik På Toppen afviklet ved Villa Grande i Hadsten, og det blev en stor succes. Så stor, at Civic Hadsten og Hadsten Handel onsdag eftermiddag kunne modtage 25.000 kroner hver fra Keld og Charlotte, der står bag Hadstens nye festival.

At Musik På Toppen blev en succes, var alle der var med på dagen fuldt ud enige om, og efterfølgende har det også vist sig, at det økonomisk blev en stor succes. Derfor kunne arrangørerne af festivalen, Keld og Charlotte Sørensen, onsdag overrække to styks checks til henholdsvis Civic Hadsten og Hadsten Handel.

Civic, der er en forening med godt 25 medlemmer, der har til formål at bakke op om de gode formål i Hadsten, har stået for at skaffe de frivillige til festivalen, og foreningen har allerede sagt ja til endnu en tørn til næste år, hvor der bliver brug for endnu flere hænder. Men det bliver ikke noget problem, garanterer Jens Espensen fra Civic, nærmere tværtimod.

“Det var fantastisk at være med, og da vi blev spurgt om vi ville hjælpe, var vi overhovedet ikke i tvivl, og det tog da heller ikke lang tid, før vi havde de 25 mand på plads. Næste år skal der bruges 40-45, belært af det første år, men det skal vi nok skaffe, fordi folk står nærmest i kø for at være med”, lyder det begejstret fra Jens Espensen, der modtog checken på 25.000 kroner.

Også Hadsten Handel fik 25.000 kroner, som skal bruges på aktiviteter til glæde for byens borgere, og i følge Keld Sørensen, så vil det jo være oplagt med noget livemusik til en Open by Night.

“Vi har ikke noget krav til, hvad pengene skal gå til, men jeg håber da at pengene kommer til gavn for indbyggerne i Hadsten, og det vil da være helt oplagt med noget livemusik, fordi musik binder folk sammen, hvilket vi jo i den grad så til Musik På Toppen. Vi har ikke startet festivalen for at tjene penge, men fordi vi gerne vil støtte op om byen, og lave noget der kan samle folk og give dem en god oplevelse, og derfor skal overskuddet også tilbage til byen”, lyder det fra Keld, der bliver suppleret af Lars Simonsen, der er formand for Hadsten Handel.

“Vi er glade for den flotte donation, som skal bruges på gode oplevelser til byen, og det er helt fantastisk at Keld og Charlotte har valgt at give Hadsten Handel en del af overskuddet. Nu går vi i tænkeboks i forhold til, hvordan vi får brugt pengene bedst, og musik eller anden underholdning virker jo helt oplagt”

Til august venter der en fest for de frivillige, og her er nye frivillige til næste års festival også velkomne, fortæller Charlotte.

“Folk skal synes det er sjovt at være med som frivillig, og som en tak for den store indsats så holder vi en fest sidst i august, hvor nye frivillige også er inviteret med, så de kan komme til at føle sig som en del af det hele så hurtigt som muligt. Vi opgraderer til næste år, så der bliver flere muligheder for de frivillige til at holde pauser og være endnu mere med til festen, fordi det skal være en fest at være frivillig”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler