22. maj 2024

Musikfællesskab for unge får støttekroner af Favrskov Kommune

Favrskov Musikskole etablerede i 2023 et musikfællesskab for unge i Kulturhus Sløjfen , der gerne ville øve og og spille musik sammen. Projektet som kaldes Musikskabet, er drevet primært af de unge selv og understøttes af musiklærere fra Favrskov Musikskole.

Musikskabet har allerede lavet flere populære koncerter i Café Snakbar, der er beliggende i Sundhedshuset i Østergade, og nu har Favrskov Kommune, gennem de såkaldte Kuturinitiativer-midler, givet Musikskabet 40.000 kroner, så de kan fortsætte det gode projekt. I begrundelsen for støtten skriver Favrskov Kommune blandt andet:

“Børn og Kultur vurderer, at Musikskabet har fundet en niche og et behov, som ikke tidligere har været dækket. Musikskabet har potentiale til både at åbne dørene for engagerede unge til et mere uformelt musikskoletilbud, og hjælpe de unge deltagere til værktøjerne til at skabe egne musik og kulturtilbud. Børn og Kultur vurderer, at Musikskabet fortsat har brug for understøttelse og kontinuitet, hvis den gode udvikling skal fastholdes. Børn og Kultur vurderer, at Musikskabet understøtter Kulturstrategiens mål om at udvikle kreative aktiviteter og miljøer for børn og unge og derfor anbefales bevilling”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler