1. december 2023

Ny bog af Sørine Gotfredsen

Sørine Gotfredsen, der er født og opvokset i Hadsten, nu bosiddende i København, hvor hun er præst i Jesus Kirken, er netop udkommet med en ny bog.

Bogen hedder “Som Sørine læser Biblen” og er udkommet på Bibelselskabets Forlag. I deres beskrivelse af bogen skriver de blandt andet:

I Som Sørine læser Bibelen tager hun læseren med gennem Bibelen og fortæller undervejs om, hvordan den har præget hendes liv og holdninger. Samtidig spejler Gotfredsen en række aktuelle samfundsdebatter og værdikampe om fx dødshjælp, nationalfølelse, feminisme og identitetstænkning i Bibelens tekster.  SOM SØRINE LÆSER BIBELEN kredser om de store spørgsmål i livet med hinanden og med Gud. Om ansvar og mening, om venskab og fortvivlelse, om kærlighed og tro. En personlig introduktion til Bibelen, som for forfatteren er verdens vigtigste bog. 

Tidligere på året talte ByensNyt.dk med Sørine Gotfredsen, blandt andet om hendes opvækst i Hadsten, men også om hendes virke, både som præst og journalist gennem årene. Det kom der tre artikler ud af, blandt andet Godtfredsen: Hadsten lever for evigt i mig

Bogen, Som Sørine læser biblen, udkom sidst i maj, og kan naturligvis købes i Bogormen i Hadsten.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler