22. maj 2024

Ny udstilling med akvareller i Hadsten Sognegård

Kunstneren Bent Puggaard udstiller i den kommende periode i Hadsten Sognegårds sognesal. Blomstrende farver og smukke vaser er en del af motiverne på Puggaards billeder.

Bent Pugaard siger selv om sine billeder og sin kunst:
”At tegne og male har været en stor del af mit liv. At male skal man have lyst til, og man skal ikke være bange, især ikke for at dumme sig. Ja,man skal faktisk dumme sig en hel del, før man kan male nogenlunde, og man skal have det sjovt med det også. At male akvarel, som jeg gør i, er at male med farve, der er opløst i vand. Vand flyder nemt – farven flyder i vandet som små korn – og man maler på papir. Man skal faktisk ge i gang med at tæmme tre elementer: Vand, farve og papir. Det kræver selvfølgelig megen Øvelse, at styre disse tre ting. Men her gælder det, som i alle andre aktiviteter: Øvelse gør mester!”

Der er fernisering i Hadsten Sognegård, fredag den 11. juni kl. 16.00. Alle er velkomne – man skal huske mundbind/visir.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler