23. september 2023

Nyrenoverede ramper på vej på Sunds Plads

Sunds Plads plejer at summe af aktivitet, når byens drenge og piger suser rundt på ramperne på deres skateborards og løbehjul men i den seneste tid er aktiviteteten dalet en smule.

Det viste sig at være fordi ramperne var ved at være så slidte, så der var opstået huller og flænger i dem. Den 25. april modtog Sløjfen en henvendelse fra Rasmus Stenholt, der er en af de drenge, der plejer at suse rundt på pladsen.

Han havde skrevet en pæn en anmodning til Sløjfen om at få repareret ramperne og havde medsendt et fint foto, som afslørede rampernes triste beskaffenhed.

Rasmus’ foto af de ramponerede ramper.

Sløjfens leder tog derfor straks kontakt til Hadbjerg Tømrerfirma Mikkelsen & Søn A/S, som også er kulturpartner i kulturhuset og bad dem tage affære.

De er nu i fuld gang med at reparere ramperne og udskifte pladerne. Derfor er ramperne lukket i dag, men de to håndværkere mente, at de unge allerede i løbet af i morgen tirsdag sidst på dagen igen kan tage ramperne i anvendelse.

Respekter venligst de opsatte skilte.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler