15. juni 2024

“Nyskrevet” musical med lokale medvirkende spiller i Sløjfen i fire dage fra d. 5. oktober

I weekenden havde MusicalEnsemblet øveweekend i Sløjfen forud for premieren i oktober.

”Prøverne forløb planmæssigt, og det var dejligt endeligt at få bandet på scenen sammen med skuespillerne” siger Mette Schriver som er instruktør, tekstforfatter og skuespiller på årets musical. ”Replikkerne og sangene er ved at sidde fast hos de 12 medvirkende som glæder sig til at vise publikum den nyskrevne musical som får verdenspremiere den 5. oktober.” siger Mette Schriver og fortsætter ”Vi håber at mange vil ligge vejen forbi Sløjfen for at opleve årets musical som er krydret med mange dejlige og kendte sange fra danske kunstnere. Vi skal bl.a. omkring Bamse, Kim Larsen, Shu-Bi-Dua og mange flere.”

Man vil i løbet at stykket blive ført igennem historier der vil ramme hele følelsesregisteret. Lige fra det sjove over i det triste og tankevækkende.

Den nye musical blev født i 2017, hvor skuespillerne blev håndplukket og herefter gik skriveprocessen i gang. Pga Corona blev premieren desværre udsat to gange. Men nu er Ensemblet klar til at åbne dørene. Der er igen lokale kræfter på scenen som bl.a. er hentet fra Favrskov Revyen og Busbjerg spillene men også skuespillere fra tidligere forestillinger samt andre scener i bl.a. Århus og Silkeborg.

Der er mulighed for at tilkøbe en lækker buffet, leveret af Lina Damgaard Mad & Vin, som man kan nyde inden forestillingens start. Der vil være en forret med laks, rejer, brød og smør, samt serrano skinke, og en hovedret bestående af kylling i paprikasovs, mørbradbøffer med løg, flødekartofler, små petit kartofler samt forskellige salater.

Billetterne købes via hjemmesiden www.degroup.dk under årets musical, eller på en af bibliotekerne i Favrskov kommune.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler