6. december 2023

Nyt AV-udstyr til Sløjfen

Bestyrelsen for Sløjfen har valgt at investere i helt nyt AV-udstyr til Lilleåsalen. Det har resulteret i en ny projektor, stort lærred og flotte scenelamper. Torsdag tog bestyrelsen det nye udstyr i besigtigelse og der blev udtrykt stor tilfredshed med farvernes skarphed og det nye flotte scenebaglys.

Udstyret har allerede været i brug ved flere lejligheder, herunder; TV2 Østjyllands arrangement “Slut med slik”, som samlede 250 i den store sal, Søren Gade foredraget med ca. 100 tilhørere og senest Musikskolens nytårskoncert i dag.

Det tegner allerede rigtig godt og bestyrelsen håber det nye udstyr bliver til stor glæde for Sløjfens mange brugere af Lilleåsalen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler