21. april 2021

Phillip Faber og DR Pigekoret optræder i Sløjfen

Det er lykkedes Kulturelt Samvirke for Favrskov at indgå aftale med DR om, at DR Pigekoret med Phillip Faber i spidsen optræder i Hadsten Kulturhus Sløjfen søndag den 27. februar 2022.

Det fortæller Erling Midtgaard Hanssen fra Kulturelt Samvirke: I over 80 år har DR Pigekoret været en del af danskernes lydbillede. Fra faste radioindslag i hverdagen til festlige begivenheder som nytårsaften, hvor hundredtusindvis af danskere oplever DR Pigekoret synge det nye år ind. På det seneste har Phillip Faber markeret sig stærkt gennem programmerne Fællessang – hver for sig på DR TV. I disse uger viser DR gennem en række udsendelser en anden side af koret og dets arbejde med prøver og sociale relationer.

Den røde tråd i DR Pigekorets virke er den danske sang i alle dens afskygninger, og pigerne bevæger sig frit mellem Grundtvigs salmer, moderne værker, kendte popsange og fællessang.

DR Pigekoret består af godt 50 piger i alderen 15-22 år med smukke stemmer og stort musikalsk talent.

DR Pigekoret er et af Danmarks stærkeste musikalske brands, og er også på internationalt plan med i den musikalske superliga. Samtidig har koret en bred appel, og indtog de danske stuer og fodboldhjerter, da de i foråret 2016 sparkede superligasæsonen i gang med en ny fortolkning af de elskede og velkendte klub-sange.

Kulturelt Samvirke for Favrskov ønsker at gøre koncerten med Pigekoret i Hadsten Kulturhus Sløjfen til en begivenhed ud over det sædvanlige og vil sammen med en række lokale samarbejdspartnere arbejde for, at det bliver en oplevelse, som publikum tænker tilbage på med stor glæde og fornøjelse.  Samtidig kan publikum gå hjem med stolthed over, at man i Favrskov formår i samarbejde mellem flere forskellige aktører at stable et stort kulturelt arrangement på et så højt kunstnerisk niveau på benene.

Kulturelt Samvirke forventer, at billetsalget starter i begyndelsen efteråret. Der vil selvfølgelig komme flere oplysninger senere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
broken clouds
8.5 ° C
10 °
7.8 °
50 %
11.3kmh
75 %
ons
8 °
tors
11 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
11 °