24. maj 2024

Premierer i januar i Hadsten Bio

Januar programmet i Hadsten Bio byder på 5 nye film, en nytårs koncert og et special arrangement for fodboldelskere. Vær opmærksom på at programmet kan ændre sig lidt. Derfor kig altid forbi www.hadstenbio.dk. Det er her du finder det officielle program og de præcise spilletider.

Vi lægger ud den 1. januar med en forpremiere på filmen “21 Bridges”.

Filmen ’21 Bridges’ handler om en vanæret NYPD-betjent, som får muligheden for at genopbygge sin ære.

Efter et vanvittigt shootout med adskillige dræbte NYPD-betjente er to narko-røvere og nu politimordere på flugt.

Andre Davis står i spidsen for det, der bliver politiets mest intense jagt på kriminelle i New Yorks nyere historie.

Manhattan bliver for første gang nogensinde lukket 100% ned, så ingen kan komme væk fra øen via de 21 broer.

Den 4. januar kan du oplever årets nytårskoncert med Andre Rieu. Andre Rieu fylder rundt og inviterer biografgængere verden rundt med til sin fest!

”KUN 70 ÅR” er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu. Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til Andre Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schonbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New Yourk og Coronation Concert i Amsterdam.

Som en del af festlighederne taler Andre Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren – valsens konge!

I forbindelse med ”koncerten” serverer Hadsten Bio et glas bobler eller sodavand/øl.

Dramaer fra 1. og 2. verdenskrig

Den 9. januar viser vi filmen ”1917” – en film der omhandler første verdenskrig.

Da Første Verdenskrig er på sit højeste, kastes de to unge britiske soldater, Scofield og Blake ud i en tilsyneladende umulig mission.

I et kapløb mod tiden må de krydse fjendtligt territorie for at levere en besked, der vil forhindre et altødelæggende angreb på hundredvis af britiske soldater – heriblandt Blakes egen bror.

Den 9. Januar viser vi ser også ”De Forbandede År”. Her springer vi frem til 2. verdenskrig og møder Karl Skov. Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik, som har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940.

Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked.

Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

Den 16. januar er Bad Boys samlet igen i filmen ”Bad Boys For Life”. Mike Lowrey (Will Smith) og Marcus Burnett (Martin Lawrence) er tilbage i den længe ventede BAD BOYS FOR LIFE.

Marcus er på vej ud ad døren, for nyde livet som pensionist. Mike er i midtvejskrise, og skal lære at samarbejde med et nyt ungt team.

De forenes atter, da en albansk lejesoldat, hvis bror de har dræbt, begynder at spøge.

Brasserbold i biffen

Lørdag den er 18 januar afholder vi et gratis event for alle fodbold elskere med hang til Brasiliansk fodbold og med en helt speciel introduktion. Man kan denne lørdag aften komme ind og se den fantastiske fodbold-dokumentar ”Kaiser: The Greatest Footballer Never to Play Football”. Helt og aldeles gratis! Det kan I alt sammen læse mere om senere her på ByensNyt

Den 20. januar står der Aretha Franklin på plakaten i filmen “Amazing Grace”.

I 1972, over to aftener, den 13. og den 14. januar, indspillede Aretha Franklin sit album ‘Amazing Grace’ i en kirke i det sydlige Los Angeles.

Warner Brothers og instruktør Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udgivet. Først nu… 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk!

Vel mødt i Hadsten Bio i januar, hilsen Birger Graf

(Redaktionen er gjort bekendt med at der bag psudonymet gemmer sig en vis Flemming Aaen Jensen)

Hadsten Bio
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler