20. juli 2024

Ro til tro – Fin nyskabelse i Sct. Pauls Kirke

I går var der premiere på det nye format der kaldes “Ro til tro” i Sct. Pauls Kirke i Hadsten. En god times tid, hvor der var tid til ro, reflektion, musik og sang.

Der var pænt fyldt op på kirkebænkene, og noget kunne derfor tyde på, at det nye tiltag har været savnet. Det hele startede med ti minutters musik, hvorefter Marie Thomsen, der var aftenens præst, holdt en kort introduktion til aftenens gudstjeneste, der blev et mix af bøn, oplæsning, musik og salmesang. Det startede klokken 19.30 og sluttede en time efter, hvilket var en rigtig passende længde.

Sct. Pauls Kirke var lyst op med levende lys, og med de indlagte musikpauser, havde man tid til bare at nyde rummet, og lade tankerne svæve frit. ByensNyts udsendte er ikke i tvivl om, at Hadsten Storpastorat har opfundet en nyklassiker med “Ro til tro”, og ser allerede frem til 2. december, hvor der er en ny omgang i Sct. Pauls Kirke.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler