13. juli 2024

Så blev den onsdag lige lidt festligere

“Jeg holder af hverdagen, mest af alt holder jeg af hverdagen”. Citatet er taget fra Dan Turell, og i går eftermiddags gav det meget god mening. Her havde Ældresagen i Hadsten nemlig inviteret til eftermiddagskoncert med John Mogensen Live på Sunds Plads, hvilket gjorde onsdagen en hel del festligere.

Det var måske lidt overskyet, og truede til tider med regn, men det lod hverken publikum eller John Mogensen Live sig kue af, og koncerten der varede en times tid, var et godt eksempel på, at hverdagen og dens små glæder også kan noget. John Mogensen Live diskede op med den ene klassiker efter den anden til det fremmødte publikums store begejstring, og der blev sunget med på mange af sangene.

Der var god opbakning til koncerten og masser af luft mellem tilskuerne.

Duoen havde også John Mogensens sidste nummer med, som han aldrig nåede at indspille selv, men som duoen efterfølgende har fået lov at færdiggøre. Nummeret er skrevet af John Mogensens kone, og var et af koncertens højdepunkter.

Koncerten der var arrangeret af Ældresagen var kommet i stand via den sommerpulje, som regeringen lavede tidligere i år, for at sætte gang i hjulene efter nedlukningen grundet Covid-19. Sunds Plads var perfekt til arrangementet, da det var muligt på den store plads, at holde god afstand, så alle kunne føle sig trygge.

John Mogensen sidste sang, som han aldrig nåede at indspille, men som altså findes i denne fine version af John Mogensen Live
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler