13. juli 2024

Skønne sommeraktiviteter for børn og unge på biblioteket.

Kommunen har fået tildelt 2,1 millioner kroner fra regeringens sommerpakke til at skabe herlige sommeraktiviteter for de 6-17 årige. Det hele er gratis med du skal tilmelde dig.

På Hadsten Bibliotek kan de 6-12 årige d. 14. juli kl 10-12 glæde sig til at gå på opdagelse i skovalfernes magiske univers sammen med børnebogsforfatter Gunvor Ganer Krejberg.

Gunvor der er forfatteren bag ”Mirja”-bøgerne læser højt og sammen går I på opdagelse i alfernes verden, hvor I bygger alfehuse, legepladser eller måske et alfeværksted? Læs mere og bestil billet her.

Mirja-bogen De Nye Vinger

Derudover kan børn på 5-12 år, som kan lide at tegne se frem til en Manga-tegneworkshop d. 21. juli, hvor man lærer at tegne de flotte mangafigurer. Man lærer bl.a. at tegne de store øjne, det seje hår og det flotte tøj, som kendetegner den japanske tegnekunst.

Manga

Workshoppen deles op i en gruppe for de 5-8 årige som tegner i perioden 10-11.30. Tilmelding her. Og en gruppe for de 9-12 årige, der tegner fra 13-14.30. Tilmeldig her.

De 8-12 årige kan d. 3. august kl. 10-14 også glæde sig til Dramaleg med Nanni Lorenzen fra Randers Teater, hvor man øver dramalege og skuespiltræning, opfører små optrin for hinanden og får godt gang i lattermusklerne. Tilmeldingsfrist fredag den 31. juli kl. 12. Du kan tilmelde dig her.

Du kan læse mere om alle arrangementerne også i de andre kulturhuse i kommunen her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler