20. juli 2024

Skyd året i gang med Poul Krebs

Året 2020 har for os alle været et noget anderledes år, og om end vi stadig skal holde afstand m.m. er det heldigvis muligt igen at mødes om foredrag og levende musik. Det fejrer Hadsten Kulturhus Sløjfen ved at skyde året og sæsonen i gang med en koncert med Poul Krebs og bl.a. Palle Hjorth torsdag d. 7. januar kl. 19.30.

Billetsalget til koncerten starter tirsdag d. 1. december kl. 12, og da der er et begrænset antal billetter, skal man ikke vente for længe med at købe en billet. Køb gerne billetter sammen med dem, der kan sidde sammen, max. 4 pr. køb.

BT har kaldt Poul Krebs “En af dansk poprocks bedste iagttagere”, mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som “en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.” Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde, ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere.

Relaterede artikler