16. august 2022

Sløjfen er blevet udsmykket med tape

Måske har du allerede set det, men hvis ikke, så kunne det være oplagt at slå et slag forbi Sløjfen i Hadsten, hvis du alligevel er ude for at få lidt luft. Der er nemlig kommet tapekunst på vinduerne, i lighed med de andre kulturhuse i kommunen, der også er blevet udsmykket i den seneste uge.

Det er kunstneren, Phuc van Dang, der har udsmykket Sløjfens vinduer med tape under titlen “Tape it Away” og den titel er et klart budskab til Corona om at forsvinde hurtigst muligt.

“Jeg arbejder overordnet med temaet i de fire kulturhuse som vi har valgt at kalde “Tape it away”, fordi det her Corona, det skal bare se og komme væk. Vi har spurgt borgerne om, hvad det er de glæder sig til, når alt det her er ovre, og det har vi fået rigtigt mange gode bud på, som jeg så har forsøgt at tage med i kunstværkerne”, fortæller Phuc van Dang til ByensNyt.

Og hvad er det så, at folk glæder sig til i forhåbentlig meget nær fremtid?

“Folk glæder sig virkelig til at kunne mødes igen, det er klart det tema der går igen. Folk savner at være sammen og kunne mærke hinandens nærvær, og det har jeg så prøvet at få med i værkerne. Det er forskellige værker i de fire kulturhuse, både fordi at jeg ikke kan lave “repeat” kunst, men også fordi at bygningerne er vidt forskellige i udtryk og stil, så man får en ny oplevelse, hver gang, hvis man tager rundt til alle fire steder”, siger Phuc

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler