14. juli 2024

Sløjfen i efteråret byder på en perlerække af nye herlige kulturoplevelser og dejlige gensyn

Nu er Favrskov Kommunes program for kulturhusene landet i Sløjfen og bevæger du dig ned i huset efter et eksemplar vil du finde masser af skønne kulturoplevelser i huset i den næste tid.

Outlandish (pressefoto)

Er du til musik kan du allerede d. 28. august komme til støttekoncert for Ukraine, hvor du kan lytte til den ukrainske komponist Prokofjevs værker. Lørdag d. 10. september er der frokostjazz med Advokatens New Orleans Band og d. 29. september får huset besøg af ingen ringere end Outlandish. Torsdag d. 24. november er der et gensyn med Grarup All Stars, der består af nogle af landets fremmeste bluesmusikere. Året kulminerer rent musikalsk med en stemningsfuld julekoncert med Zenobia.

Onsdag d. 5. oktober er der premiere på den nyskrevne musical Min Cafe, som har flere lokale medvirkende fra bla. Favrskov Revyen. Musicalen spiller over fire aftner.

På foredragsfronten kan du bl.a. glæde dig til et foredrag om Venslevrøverne d. 20. september og en berigende personlig beretning om Ruslands grænseland fra to af landets mest Ruslandsberejste journalister; Thomas Ubbesen, der bl.a. tidliger har været uderigsreporter for DR og den tidligere P1 redaktør Anne Haubek.

Anne Haubek & Thomas Ubbesen (Pressefoto)

Den 29. november kommer Hans Henrik Damgaard og fortæller om halsbrækkende oplever fra sin jagt- og vildmarkstur til Canada.

I løbet af efteråret er der henover 3 torsdage film for de yngste og på lørdage rytmik for de yngste i Hadsten Bibliotek

Derudover er der til Halloween og i efterårsferien oplevelser og aktiviteter for børn på hadsten Bibliotek. Endelig er der i løbet af hele efteråret de mange gode udstillinger med bl.a. udstoppede dyr, figurer i uld, keramik, modelbane Europa og sparebøsser fre Sparebøsemuseet i Randers og meget meget mere.

Skynd dig hen i Sløjfen og tag en folder med hjem, så du får alle de skønne aktiviteter noteret.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler