19. maj 2024

Smukke harmonier til julekoncerten i Sløjfen med Den Gamle Sangskat

Med en smukt syngende Sara Grabow i midten flankeret af guitarist Martine Madsen og bassist Eva Skipper leverede trioen Den Danske Sangskat en flot musikbuket bestående af julemelodier og dansktekstede gamle klassiskere.

Trioen besøgte Sløjfen søndag d. 1. december til årets første julekoncert og spillede og sang trestemmigt til de dejligt lette og velkendte melodier, hvor de flere gange også gav plads til at publikum kunne synge med.

Sløjfen havde med æbleskiver og gløgg sørget for liflig juleduft og resten af den gode julestemning blev skabt af de tre dygtige musikere på scenen og et begejstret publikum.

Sara Grabow er uddannet sanger fra rytmisk musikkonservatorium, hvor de tre dygtige musikere har mødt hinanden og man har i flere år kunnet nyde hendes smukke stemme i forskellige teaterkoncerter, siden hun i 2000 spillede hovedrollen i genopsætningen af Sebastians Nattergalen. På daværende tidspunkt, vidste audition-juryen ikke at hun var Sebastians datter.

Den Danske Sangskat
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler