28. maj 2023

Veloplagt hr. Weyse blæste 350 gæster bagover

Onsdag aften afholdt Lions Clubs den årlige nytårskoncert med Prinsens Musikkorps, der i år var akkompagneret af Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse fra Badehotellet. 

Efter et mindre billet”kaos” hvor der i rent Robbie Williams koncertstil var dobbeltbilletter i spil, fik alle fremmødte et fantastisk show fra Prinsens Musikkorps og en yderst veloplagt Jens Jacob Tychsen, helt fra start til konfettien blev braget udover publikum i Champagne-galoppen. 

Undervejs blev de 350 gæster forkælet med flere fantastiske musikalske klassikere som “Yes sir, thats my baby”, “Du er en usædvanlig dejlig pige”, “A Fifth of Beethoven” og “Sonny Boy”. 

Der blev også trukket gæster op på scenen. Anne Linnet, eller var det Anne Lene, som Jens Jacob Tychsen underholdt som tryllekunstner og Erik, som sang duet med Jens Jacob, før han fik et smækkys som tak for sangen. 350 gæster er næsten dobbelt så mange som sidste år, så det er nok ikke sidste gang, at Lions Club i Hadsten afholder nytårskoncert i vestjyskBANK Arena. 

Tychsen med Prinsens Musikkorps og en gæst på scenen.

Artikel og fotos af Simon Buus Olsen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler