20. juli 2024

Marianne: Det betyder rigtigt meget

Julen er hjerternes fest, og her til formiddag blev der delt 16 hjerter ud, i form af julemenu og gaver til familier, der har søgt om hjælp til juleaften gennem Frivilligcenter Favrskov.

Det er Jette Eriksen fra EDC Hadsten og Hinnerup der har sørget for, at 16 familier i Hadsten kunne få en håndsrækning til en god juleaften, og hun stod klar i butikken fra klokken 9 for at tage i mod. En af dem der der havde ansøgt var Marianne, der sammen med sin datter, Mille, og mor, kom forbi EDC for at hente julemaden.

“Det betyder rigtigt meget det her. Jeg får helt kuldegysning over det. Tidligere i år blev jeg sygemeldt med stress og angst, så det har været svært at få det til at hænge sammen, så jeg er bare så glad for det her”, siger Marianne til ByensNyt.dk.

Egentligt er det et Aarhus projekt med julehjælpen, hvor køkkenchefen på Gastromé, Mikkel sammen med sin kæreste Frederikke har stået for, at lave mad til over 400 personer, der af den ene eller anden grund har brug for en ekstra hånd. Jette Eriksens nabo er mor til Mikkel, og det var her i gennem, at Jette hørte om projektet.

“Jeg er bare glad for at hjælpe, og jeg kan jo se, at det virkelig har en betydning for de familier der har været her. Mikkel har gjort et rigtigt stort stykke arbejde, og jeg synes det er fantastisk, at der er nogle mennesker, der knokler på den her måde, for at glæde andre”, lyder det fra Jette.

Jette og Mikkel der sammen har sørget for, at 16 familier får en ekstra god jul

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler