17. juli 2024

Nicklas Sahl & Musik på Toppen er en genial cocktail

Bysbarnet Nicklas Sahl, der lige nu tegner overskrifter i alle landets blade og aviser grundet sin medvirken i Toppen af Poppen er det ene af hovednavnet til sommer når der igen er på Musik på Toppen ved Villa Grande

“Vi synes det er et scoop” fortæller arrangørerne Charlotte & Keld, der ejer Villa Grande til ByensNyt. “Vi havde ham allerede i tankerne sidste år, men blev enige om, at vi skal kunne blive ved med at finde stærke navne og forny os lidt hvert år og samtidig give plads til nogle faste kendinge” siger Keld og tænker formentlig på GasBiDua, der har den lokale legandarriske guitarist Rolf Skinbjerg i besætningen og på Mercury Band, der har lokale Niels Martin Thomsen på tangenter, som begge er med igen og som med stor succes var med til at sætte stemning på sidste års Musik på Toppen.

Keld og Charlotte i et begejstret øjeblik i Musik På Toppen i 2022

“Og så er vi også glade for at kunne præsentere Anders Blichfeldt og det nye band i vores line up for 2023” fortæller Casper Weinrich fra Kaika Music, der er samarbejdsparter for de to arrangører.

“Anders Blichfeldt og det Nye Band tager os med på den fedeste rejse gennem de mere end 25 plader, 2.000 koncerter og en million solgte plader som hans bagkatalog rummer. Vi skal høre de største hits fra karrieren med Big Fat Snake og nogle af de fortolkninger som han har lavet fra sin medvirken som vært på TVs Rock Show og fra Toppen af Poppen” fortæller han begejstret.

Altid bindegale The Powls har være en gigasucces på Skanderborg Festival og er man til god gedigen tung rock kan man glæde sig til at tonerne fra D-A-D Jam og suppleret med GasBiDua og Mercury Band, så er der lagt fundament til endnu en succes i Hadsten.

“Vi venter lidt med at beslutte, hvem der herudover skal spille, om vi måske skal give plads til nogle lokale eller nogle upcoming navne eller om vi åbner for en anden genre, men det ser vi på når vi kender udfaldet af billetsalget”

Og billetsalget tegner allerede positivt. Man kan som sidste år både købe sponsorborde og billetter.

Du finder både billetter og salg af VIP-borde her: MUSIK PÅ TOPPEN

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler