9. december 2023

Nye rækkehuse på vej på Ravngårdsvej i Hadsten

Hadsten vokser i disse år, og nu er der også nye boliger på vej på Ravngårdsvej, skråt over for Over Hadsten Kirke. Inden længe står ni rækkehuse klar, og 16 er klar til at blive bygget, hvis interessen er til det.

Det er Gert Bjerregaard der står for byggeriet af de ni rækkehuse der hver bliver på 115 kvadratmeter. Han har samtidig sikret sig retten til at bygge yderligere 16 styk, der bliver i to etager. Gert Bjerregaard er nok kendt af en del i Hadsten, da han gennem flere år havde bowlingcentret i det nordlige Hadsten frem til 2011. Der ud over er han nok også kendt som erfaren byrådspolitiker i Aarhus, hvor han har været valgt i 21 år.

“Jeg har jo gennem årene haft en del med Hadsten at gøre, og jeg var da ærgerlig over, at jeg i sin tid var nødt til at lukke bowlingcentret, der havde til huse i lejede lokaler på Den jyske Haandværkerskole, da de selv skulle bruge dem. Jeg bor ikke så langt herfra, så derfor er jeg glad for, at jeg nu også kan bygge i byen”, lyder det fra Gert Bjerregaard, der står for selve byggeriet, mens salget bliver varetaget af EDC Huset Hadsten.

Rækkehusene bliver med tre værelser samt køkken og stue, og er derfor oplagt til både familier, men også til seniorer der ønsker sig lidt mindre plads og mindre vedligeholdelse, og netop den type huse er der stor efterspørgsel på i Hadsten.

“Der er ikke mange huse i Hadsten på den størrelse, som nu bliver opført og slet ikke i den kvalitet, så det er glædeligt at vi nu får ni huse til salg. Snart kommer væggene og taget op, og så bliver det lidt lettere for eventuelle købere at se, hvordan det kommer til at tage sig ud. Der er ikke langt til skole eller indkøb, og der er heller ingen støj fra Skanderborgvej, så det er virkelig nogle attraktive boliger, som der nok skal blive rift om”, lyder det fra Jens Christian Christensen, der er medejer af EDC Huset Hadsten.

Hvis alt går efter planen, så kan de første flytte ind i marts 2023, og efterfølgende tager man stilling til, om man skal gå videre med de næsten 16 huse.

“Byggeriet kommer til at passe godt ind i landskabet, og samtidig er det lavenergi-huse, så det bliver også en bolig der er god for pengepungen. Jeg håber at vi også kommer i gang med de næste 16 huse, vi har i hvert fald grunden til det, men nu skal vi lige have de første klar, og så tager jeg stilling efterfølgende”, fortæller Gert Bjerregaard.

Der bliver både udsigt til Over Hadsten Kirke samt en gammel mølle fra de nye rækkehuse

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler