1. december 2023

Poker, banko og fællesspisning samler Selling

I flere af de mindre byer omkring Hadsten er man gode til at stå sammen og der er løbende aktiviteter for lokalområdet. I Selling er det forsamlingshuset, der agerer samlingssted for byens borgere.

Man melder sig ind i støttekredsen og så har man automatisk gratis medlemskab af bankoforeningen og kan derudover deltage i juletræsfest, Sankt Hans-arrangement og Fastelavn. Huset har også en hjertestarter.

Hver torsdag er der bankospil, og tager du selv en kop med er der fri kaffe.

Hver mandag samles 25-35 deltagere til Selling Pokerklubs åbne pokerturnering, for alle der kan lide at spille poker. Deltagelse koster 300 kr.

Derudover afholder huset velbesøgte sy-weekender 3 gange om året, fællesspisninger og meget mere.

Man kan naturligvis også helt traditionelt leje huset som selskablokale og det er lejet ud i langt de fleste weekender over året.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler