1. februar 2023

5 lokale klubber medvirker i børneløb

Hele fem lokale klubber står sammen når de fredag d. 20. august fra kl. 16.45 med Sparekassen Kronjylland som storsponsor arrangerer børneløb i Hadsten Midtby.

SPARKRON LØBET som arrangementet er døbt er et løb, hvor børne- og ungdomsspillere fra de 5 foreninger får mulighed for at løbe midler ind til holdkassen, så de kan købe nye træningsdragter eller skabe sociale arrangementer og lignende. Midlerne løbes ind ved at finde sponsorer i familien, naboen og lignende, og så løber man så mange omgange man kan på en 4-500 meter rundstrækning i midtbyen i Hadsten.

Deltagerne kommer fra HSK Fodbold, Hadsten Hawks Basketball, Hadsten Badmintonklub, HØST IF og Hadsten Håndbold, så du vil opleve masser af spilledragter med logoer fra lokale sponsorer i bybilledet næste fredag.

Landsholdsspillerne Maria Fisker og Kristina Jørgensen kigger forbi, Sparekassen Kronjylland donerer vand til deltagerne og popcorn til tilskuerne og Kvickly Hadsten sørger for frugt og is til deltagerne.

Der vil også være musik i gaden leveret af en DJ fra P4AGROUP og butikkerne holder Open By Night til kl. 20.00. (og ikke til kl. 22, som det ved en fejl fremgår af programmet)

Så kom ned i byen næste fredag, aflæg vores lokale butikker en visit og oplev de mange unge der giver den gas.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler