20. juli 2024

Coloquick vil forsøge at gøre kunststykket fra sidste år efter

Sidste år lykkedes det kontinentalholdet Coloquick at sejre i Hadsten Gade Grand Prix, da holdets lokale stjerne, Jeppe Aaskov Pallesen, formåede at spurte fra Mads Pedersen på sidste omgang, og køre først over stregen som vinder af løbet 2022.

Igen i år er Coloquick klar til start i Hadsten, og håber på at kunne gentage sidste års bedrift. Det bliver dog ikke med Jeppe Aaskov Pallesen i front, da han op til denne sæson, skiftede til et polsk kontinentalhold.

Coloquicks sportslige leder, og ekspertkommentator for TV2 under Tour de France, Christian Moberg, glæder sig til gensynet med Hadsten og Søndergadebakken, der samtidig bliver en perfekt optakt til PostNord Danmark Rundt få dage senere.

“Vi glæder os til at komme som hold og forsvare sidste års sejr. Det er altid en god cykelaften i Hadsten og så ligger det perfekt kun få dage inden starten på PostNord Danmark Rundt”, lyder det fra Christian Moberg, der de sidste mange dage har fulgt verdens største cykelløb på tætteste hold.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler