16. august 2022

Cykelrytter fra Hadsten tæt på podiet i internationalt storløb

Da den 23 årige cykelrytter Jeppe Aaskov Pallesen fra Hadsten fredag passerede målstregen i det internationale løb Tour de Slovenia var har tæt på at skabe sin karrieres største triumf.

Jeppe Aaskov Pallesen, der kører på det danske cykelhold Team ColoQuick måtte til sidst tage til takke med en femteplads på etapen, men har har dog kørt sig frem til en samlet 12. plads i løbet.

Det må siges i sig selv at være noget af præstation, set i lyset af at flere af de andre hold snart skal køre Tour de France, så det er ryttere fra den aller øverste hylde, som jeppe kører i mod. Løbet føres af den regerende tour de France mester Tadej Pogocar. Undervejs måtte Jeppe endog håndtere en punktering, men kom efter hjælp fra sine holdkammerater hurtigt på cyklen igen.

Vi har nok at være stolte af her i Hadsten, og denne talentfulde cykelrytter tror jeg særligt, at det kan betale sig at holde øje med.

I april sidste år fik ByensNyts videofotograf Peter Winding sammen med redaktør Jonas Hooge lavet denne lille reportage om Jeppe Aaskov Pallesen i coronatiden. Det er lysten der driver værket.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler