23. september 2023

Dansk Tour-stjerne stiller igen til start i Hadsten Gade Grand Prix

Efter et flot Tour de France sidste år, stillede den tidligere verdensmester, Mads Pedersen, til start i Hadsten Gade Grand Prix, hvor han på sidste omgang måtte se sig slået af Jeppe Aaskov Pallesen, og nu er han klar til endnu en omgang med Søndergadebakken i Hadsten.

Mads Pedersen fra Lidl-Trek er nemlig blandt de startende i feltet, når løbet skydes i gang den 10. august. Her skal den tidligere verdensmester og etapevinder fra blandt andet Tour de France, forsøge at køre sejren hjem, som han sidste år var så tæt på.

I årets Tour de France blev det til en flot etapesejr, efter en perfekt kørt massespurt, hvor blandt andre Jasper Philipsen måtte se sig slået, og med tanke på det kommende VM i Glasgow i næste uge, så er der potentiale for at Hadsten Gade Grand Prix også kan præsentere en verdensmester. Mads Pedersen anses nemlig blandt flere eksperter som en af de mulige favoritter til VM-titlen, når løbet køres på søndag i Glasgow.

Formand for Hadsten Gade Grand Prix, Anders G. Christensen, er glad for, at det igen i år, er lykkedes at tiltrække et så stort navn som Mads Pedersen til Hadsten og håber naturligvis på, at kunne præsentere både DM-trøjen som sidder på Mattias Skjelmose samt den regnbuefarvede VM-trøje.

”Vi er stolte over, at det er lykkedes os at lande en aftale med Mads Pedersen og med både Mattias Skjelmose og Mads P. har vi to verdensklasse cykelryttere med i feltet til Hadsten Gade Grand Prix. Mads ligger pt på 7. pladsen på UCI’s verdensrangliste og Skjelmose nr. 10, så det er ubetinget to af de største cykelstjerner som Danmark kan præstere og for dem begge er Hadsten Gade Grand Prix, det første de kører efter VM d. 6. august. Tænk en gang, om vi kan få en VM-trøje til Hadsten. Det vil være fantastisk”, lyder det fra Anders G. Christensen.

Mads Pedersen blev verdensmester i 2019, og har som en af de få cykelryttere, vundet sejre i både Giro d´Italia, Tour de France samt Vuelta Espana

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler