13. juli 2024

E-Sport er startet op i Voldum

Før jul startede Nielstrup-Vodum Idrætsforening op med tre prøveaftener til E-Sport, og det blev så stor en succes, at man nu er klar til at fortsætte i 2020.

Projektet har været undervejs i et stykke tid, men det er både dyrt og pladskrævende, at starte E-Sport op, og først da Favrskov Kommune og sidenhen Sparekassen Kronjylland fandt penge til projektet, blev det muligt at realisere.

Pladsen manglede man stadig, men der har man været kreativ, og fået lavet nogle borde der kan klappes sammen og køres væk, når man er færdig med at spille, hvilket gør, at også pladsproblemet er løst.

I december dukkede godt 20 børn og unge op til de tre prøveaftener, både fra Voldum, men også andre byer er repræsenteret, så det ser ud til, at interessen for E-Sport, også er tilstede i 8370.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler