28. februar 2024

Flot præstation af Christian Kaae til stort stævne

I weekenden deltog Christian Kaae fra Hadsten i Distriktsmester Cup 2022 der blev afviklet i Bernstorffsparken foran Bernstorff Slot ved København. 

Distriktsmester Cuppen er en landsdækkende finale hvor top 3 i de regionale distriktsmesterskaber fra hele landet mødes for at dyste mod hinanden over to dage. Knap 50 ponyer og ryttere deltog i finalerne inddelt i kategorier.

Første afdeling blev afviklet fredag eftermiddag hvor det gjaldt om at forcere springbanen fejlfrit og samtidig opnå den højeste stilkarakter. Christian Kaae og ponyen Lagos 72 lagde hårdt ud og vandt første afdeling af finalen. 

Den afsluttende finalerunde var lørdag og her gjaldt det om at være fejlfri og hurtigst. Her blev det desværre ikke til nogen placering.

Christian træner til dagligt hos far, Rasmus, på Faurholdt ved Hadsten og får undervisning af berider Jimmi Sørensen i Skanderborg.   

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler