23. september 2023

Hadsten Hawks U11-drenge leverede flot præstation på Amager

I weekenden var Hadsten Hawks’ U11-drenge taget til Amager Minibasket Festival for at tage kampen op mod de store københavnske klubber. Det blev til en fantastisk oplevelse både på og uden for banen.

På banen lagde holdet hårdt ud med tre sejre og kun ét nederlag i puljen. Det gav billet til A-slutspillet, hvor de allerbedste sjællandske hold samt et svensk og et italiensk hold ventede. Drengene vandt en flot kamp over det svenske hold fra Jönköping, og stod nu tilbage blandt de otte bedste. Kvartfinalen blev tabt med 4 points til BK Amager efter et flot comeback fra minus 12 ved midtvejspausen. Desværre var det ikke helt nok.

Børnene har fået en kæmpe oplevelse og har lært utrolig meget – både om basketball, holdånd, selvstændighed, mentale kampe, om at huske sine ting og meget mere…

Kilde: Hadsten Hawks Facebook

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler