20. juli 2024

Hadsten Idrætskreds inviterede til Rulledisko i fredags

Fredags aften var gymnastiksalene i Hadsten Hallerne fyldt op med glade børn og voksne, der i stedet for sko, havde påført sig rulleskøjter, da Hadsten Idrætskreds havde inviteret til Rulledisko.

Det havde godt 120 børn og voksne takket ja tak til, og fredag klokken 17 rullede de første ind på gulvet, der hurtigt blev godt fyldt op. Klokken 18.30 blev lyset slukket til stor jubel, og til tonerne og lysshow fra Diskotek Lykke/Holmsgaard, blev der festet i flere timer frem.

“Det var en perfekt måde at give plads til alle. Den første 1,5 time med oplyst hal, diskolys og knap så høj musik, gav plads til særligt de yngste, herefter blev lyset slukket og musikken skruet op. Mange af de yngste var friske på at rulle videre, og de ældre sluttede sig til dem på gulvet. Var man mere til oplyst sal og ingen musik, var der en hel trænings- og tekniksal lige ved siden af”, fortæller Kathrine Bloch, der er formand for Hadsten Idrætskreds, til ByensNyt. 

Foto: Nicoline Ernstorn
Foto: Nicoline Ernstorn
Foto: Nicoline Ernstorn
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler