14. juli 2024

Hadsten Mesterskabet i Golf afvikles d. 2. juni på Hammel Golfklubs baner.

Med et loft på 78 spillere og med et maximalt handicap på 36 afvikles årets Hadsten Mesterskab i Golf i tre rækker der opdeles efter tilmelding.

Du skal være hurtig ved havelågen hvis du vil være med, for der er tilmeldingsfrist i dag d. 23. maj. Det eneste krav er, at du bor, arbejder i eller på anden måde har tydelig tilknytning til Hadsten.

Det hele starter med indskrivning, morgenkaffe og rundstykker kl. 07.30-08.30 og der er gunstart kl. 09.00. Matchen er sponsoreret af Vestjysk Bank og hole-in-one sponsor er XL Gadeberg.

Matchudvalget udgøres af Lars Bach og Poul Kreativ Sørensen og det er sidstnævnte du kan kontakte på 4019 5333, hvis du gerne vil med og herefter tilmelde dig på poul@kreativmarketing.dk.

Husk at angive navn, mobilnummer, hjemmeklub, handicap og DGU-nr i din tilmelding. Hele herligheden koster kun 350 kr. der indbetales på mobilepay på 963118 (HGK Hadstenmesterskabet) angiv navn og DGU-nr på indbetalingen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler