14. juli 2024

Hadsten-mesterskabet i Golf blev afholdt – med afstand hver for sig

Golf

Reklamemanden Poul Sørensen, som gennem flere år har stået bag golf-matchen Hadsten Mesterskabet, måtte ty til kreative løsninger da arrangementet skulle løbe af stablen i weekenden.

Poul havde booket banen hos Hammel Golf Klub men det sædvanlige flotte setup med indskrivning, servicevogn frokost, præmier og pokaloverrækkelse kunne grundet corona i sagens natur ikke gennemføres.

Men Poul kaldes ikke for Poul Kreativ uden grund. ”Vi kan da lade deltagerne spille golf hjemmefra – det er jo oppe i tiden” mente han. Og hjemmefra er måske en lille tilsnigelse i forhold til det vi normalt forstår ved begrebet men Poul så det som et udtryk for at folk alligevel normalt ville gå ud og spille en almindelig golfdag og så kunne spillets resultat jo bare tælle med i årets match.

Der blev derfor indgået aftale med Hammel Golfklub om et fordelagtigt greenfee og så blev matchen igangsat uden de sædvanlige præmier – alene for æren. Og der mødte hele 51 glade golfere op til matchen, som blev spillet vilkårligt hen over dagen i teams af fire og uden at deltagerne mødte hinanden.

Hadsten Mesterskabet er for spillere der på den ene eller anden måde har tilknytning til Hadsten. Nogle er måske flyttet fra byen, og ser kun de øvrige denne ene gang om året og ofte kommer de fra både nær og fjern – og sågar også fra udlandet blot for at deltage i matchen.

Hammel Golfklub havde påtaget sig at ajourføre resultaterne og finde vinderne i de tre rækker A (med handicap 0-18,3) , B (med handicap 18,4 til 24,7) og C (handicap 24,8 til 54).

Derudover ville matchens store og traditionsrige vandrepokal gå til den der ramte dagen med højeste Stableford score.

Efter de oplagte billeder at dømme og udsagn fra flere deltagere blev det en god dag.

Vinderne i de 3 grupper blev:
A) 1: Christopher Mølbeck Sørensen 2: Dennis Bønneløcke Christensen 3: Bo Chr. Nielsen
B) 1: Lars Bach Jensen 2: Anders Grønning Andersen 3: Axel Sørensen
C: 1: Claus Andersen 2: Gunna Fisker Sørensen 3: Torben Bonne
Hadsten Mester 2020: Christopher Mølbeck Sørensen

Der var derudover hæder til Flest par: Bo Chr. Nielsen (11 par) og flest birdies: Anders Grønning (2 birdies.)

Poul Sørensen driver til dagligt virksomheden Kreativ Marketing.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler