23. september 2023

Hadsten Motion introducerer yoga for de morgenfriske

Hvis du er en af dem, der godt kan lide at stå tidligt op, og samtidig nyder at gå til yoga, så kan det være, at du skal tilmelde dig Hadsten Motions nye tilbud der starter på tirsdag.

Her går det nemlig løs med Morgen Yoga, som centeret kalder det, med start klokken 06.15 og så en time frem. Et tilbud, som centerleder, Susanne Andreasen glæder sig til at få søsat sammen med instruktøren Mathilde.

“Mathilde har altid nydt at står tidligt op og træne, inden hun skal videre på job, og sådan må der også være andre der har det, mener Mathilde. Specielt Yoga, kan bare noget med at give god energi til resten af dagen er Mathildes erfaring og i Hadsten Motion er vi helt enige”, siger centerleder Susanne Andreasen og tilføjer

“Vi synes det er dejligt, at vi nu også kan tilbyde et tidligt yogahold, som vores medlemmer kan nå, inden de skal på job eller ud på andre gøremål”

Mathilde har i forvejen et Mande Yoga hold torsdag aften, og derudover afløser hun ved behov, på de andre yoga hold, som Hadsten Motion tilbyder hver uge. Hvis man lige vil teste af, om holdet om morgenen er noget for en, så er man meget velkommen til en prøvetime ved at sende en sms på 21395722 eller en mail på info@hadstenmotion.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler