26. september 2023

Hadsten Motion og Ældresagen i aktivt samarbejde om gratis motion

Ældresagen i Hadsten og Hadsten Motion vil hjælpe dig, som synes det er svært at komme i gang med motion. Det gør de med et lukket hold for dig der ikke så er vant til at være aktiv, eller ikke har været aktiv længe.

Jo ældre man bliver, jo vigtigere er det at holde kroppen i gang med motion der styrker dine muskler, samt bevægelse der giver puls. Balance er også en vigtig af træningen, jo ældre man bliver.

Hos Hadsten Motion siger centerleder Susanne Andreasen, at det er vigtigt, at træningen er sjov.

“Ældresagen Hadsten har søgt – og fået nogle midler til et lukket hold, for lige præcis dig, som ikke har erfaring med træning i et fitnesscenter, og hvor vi har fokus på, at det er sjovt at komme til træning”

Susanne Andreasen har fra andre byer, mange års erfaring med samarbejde mellem fitnesscenter og medlemmer af Ældresagen, og har altid oplevet det som en stor succes, hvor hun netop oplever, at alle medlemmer – uanset alder og erfaring og er gode til at hjælpe hinanden – og give plads til hinandens træning. Og hun er meget glad for samarbejdet med Ældresagen i Hadsten nu er en realitet, som der kan bygges videre på.

“Det kan være rigtig svært at komme i gang med motion, specielt hvis det ikke tidligere har været en del af ens hverdag. Vores to instruktører på det lukkede hold, lover at de vil sørge for at alle får noget ud af træning og aktiviteter på holdet”.

“Vi er så glade for at Hadsten Motion i samarbejde med Ældresagen i Hadsten, kan være med til at gøre anbefalingen fra Sundhedsstyrelsen nemmere for dig at følge. Og vi lover at det både bliver sjovt og effektivt – og at det vil gøre en forskel i din hverdag. Vi kommer til at tilbyde et lukket hold torsdage i 12 uger i perioden fra uge 38-49 og med max 20 deltagere. Der vil de første 3 gange være to uddannet instruktører til stede, Lars og David”, lyder det fra Ældre Sagen i Hadsten og tilføjer:

“Lars Laursen er Personlig Træner og fitness instruktør og har mange års erfaring med træning for deltagere der skal træne for første gang. Lars vil være instruktør på holdet i alle 12 uger. David Østergaard er Fysioterapeut hos Fysio-Shop, som er vores samarbejdspartner i Hadsten Motion. Han vil deltage på holdet de første 3 uger og derefter efter behov. David vil kunne svare på spørgsmål til evt. skader, spændinger eller andre udfordringer med kroppen, så vi er sikre på, at alle får det bedste ud af sin træning” 

Træningen bliver tilrettelagt så ALLE kan følge med og der bliver tilpasset individuelt undervejs, så træningen bliver perfekt til lige netop DIG. Styrke, puls og balance – på en sjov måde er nøgleordene  og så selvfølgelig den gratis kaffe og hygge, som Ældre Sagen tilbyder i caféen efter hver  træning.

Tilmelding skal ske til Ældresagen via dette link: Motion, styrke, puls og balance

Spørgsmål kan sendes til info@hadstenmotion.dk.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler