28. marts 2024

Hadsten-talent til DM i ridebanespringning

14 årige Christian Kaae fra Hadsten deltog torsdag til lørdag sidste uge i sit første danmarksmesterskab i ridebanespringning for klubhold hos Riders Cup i Herlufmagle. 

Christian går i 9 klasse på Hadsten skole og er en del af Favrskov Talent samt Dansk Ride Forbunds Talentprogram. 

Rasmus Kaae i aktion (Foto: Privat)

Holdet Christian deltog på var bestod af deltagere fra Dansk Ride Forbunds Talentprogram og var foruden Christian også af Ellen Sofie Pilegård, Isabella Østergaard og Carla Svendgaard. 

Fredag eftermiddag red de første runde hvor de blev nr 9. Det betød en billet til B-finalen da kun de 8 bedste kom i A-finalen for at ride om medaljer. Lørdag afholdtes B-finalen hvor Christian på hesten Dunlewey Roller red som en af de bedste på sit hold.

Alle i B-finalen fik præmier for at have kvalificeret sig til mesterskabet. 

Alt i alt en lærerig oplevelse og en god erfaring rigere for de unge talenter, der debuterede sammen som hold ved et mesterskab. 

Christian bor sammen med familien i Favrskov udenfor Hadsten og trænes af Berider Jimmi T Sørensen samt sin far Rasmus Kaae. 

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler