19. maj 2024

International podieplads til Hadsten-rytter

Det blev til en samlet andenplads for Hadsten-rytteren Jeppe Aaskov Pallesen i det franske UCI etapeløb Kreiz Breizh Elites, der sluttede i går.

Jeppe kører for kontinentalholdet Team ColoQuick og blev nummer tre på den afsluttende etape og endte altså samlet som nr 2 med kun 20 sekunder op til vinderen. Jeppe deltager også i Hadsten Gade Grand Prix i næste uge og det bliver spændende at se om han er lige så velkørende på sin hjemmebane, når han der tager kampen op med Mads Pedersen, Asbjørn Hellemose, Michael Mørkøv og resten af den danske cykelelite.

“Efter to års corona og et styrt i foråret, håber jeg, at Jeppe kan gøre en god figur i Hadsten Gade Grand Prix” fortæller Jeppes far Steen Pallesen i en kommentar til ByensNyt. “Her han han jo tidligere har kørt lige op med en rytter som Kasper Asgreen” minder han om.

Sidst Jeppe deltog i Hadsten Gade Grand Prix sluttede han som nr 3 og mon ikke han denne gang vil sætte alle sejl til for at få en hjemmesejr?

Vil du følge opløbet helt tæt på kan du købe billet til fanzonen. Her får du også muligheden for at møde 2-3 World Tour ryttere på nærmeste hold, når de kommer forbi inden løbsstarten, hvor de giver interviews og der bliver mulighed for at få taget et billede og få en kort snak med dem.

Herudover vil der inkl. i prisen være en lækker menu fra MadXpressen medfølgende 1 stk. drikkevarer, og så med mulighed for tilkøb efterfølgende i baren. Du finder billetter her: Fanzonen

Den lokale opbakning til Hadsten Gade Grand Prix tegner allerede rigtig godt og her på ByensNyt glæder vi os over at se, at mange af dem der er med til at bakke løbet op også findes blandt ByensNyts faste annoncører og partnere.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler