2. december 2023

Jeppe Aaskov Pallesen skifter til polsk cykelhold

Fra nytår skifter Jeppe Aaskov Pallesen, der er født og opvokset i Hadsten, danske coloQuick ud med polske HRE Mazowsze Serce Polski, der holder til i Warszawa, og som ligger i toppen ef Continental rækken i Europa.

Jeppe gjorde sig i den grad bemærket i august, da han på hjemmebane i Hadsten vandt Hadsten Gade Grandprix foran Mads Pedersen, og det sammenholdt med flere års stabil kørsel for coloQuick, har fået det polske hold til at skrive kontrakt med den lokale cykelrytter.

“Det bliver et step up for mig og jeg har store ambitioner for næste sæson. Samtidig bliver det et spændende eventyr og en ny udfordring jeg ser frem til. Jeg skifter fra det danske Continental hold Team coloQuick efter 4 sæsoner på holdet, og håber at de nye udfordringer i nye omgivelser kan være med til, at tage mig endnu et skridt videre i min udvikling”, fortæller Jeppe Aaskov Pallesen til ByensNyt.

Jeppe, der har en polsk kæreste, flytter efter nytår til Polen for at være tætter på både hende og det nye hold.

Jeppe ses her efter underskrivelsen af hans kontrakt med det polske hold
For et par år siden, lavede vi et længere interview med Jeppe under et træningspas, hvor coloQuick stadig var forholdsvist nyt
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler