13. juli 2024

Jeppe Aaskov Pallesen vinder etapesejr i fransk cykelløb

I disse dage er Jeppe Aaskov Pallesen fra Hadsten, der kører professionelt for Team Coloquick, af sted med sit hold til det franske etapeløb Tour de Loir et Cher, og her har Jeppe vist særdeles flotte takter.

I fredags vandt den talentfulde rytter sin første UCI-sejr, da han kom først over målstregen på tredje etape af det franske løb, hvor han samlet er placeret som nummer tre før søndagens afsluttende etape.

”Det er en stor forløsning. Der har selvfølgelig været et pres på mine skuldre, når man ikke har den UCI-sejr. Det er det, der bliver holdt øje med internationalt, så det er dejligt endelig at få den,” siger Jeppe Aaskov Pallesen til feltet.dk.

Vi følger naturligvis op på Jeppes endelige placering i det franske cykelløb, der slutter i dag med en spændende etape, hvor Pallesen skal forsøge at hente de 23 sekunder, han er efter den førende i løbet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler