14. juli 2024

Kom til heste-sjov hos Favrskov Rideklub lørdag d. 3. september

Ponyridning (gratis trækketure), kæphestespring, loppemarked med hestetilbehør m.m. og hygge med snobrød

Der er lagt op til en herlig dag lørdag d. 3. september, hvor Favrskov Rideklub i samarbejde med Elro-fonden inviterer til en skøn dag i skoven.

Dagens program 

Kl. 11.00: Loppemarked  Her har du mulighed for at købe et sæt billigt ridetøj eller måske en lækker vinterjakke. Vil du gerne have en bod, så skriver du blot til os i opslaget her 

Kl. 11-12: Trække-ture på vores skønne ponyer 

12-13: Kæpheste-spring konkurrence. ALLE kan være med. Husk blot kæphesten. Har du ingen, finder vi sikker ud af at låne os frem til en. Man kan tilmelde sig til enten 30, 40 eller 50 cm. Tilmelding i kommentar nedenfor. Det er gratis at være med og det er HYLE-morsomt!

13.30-15.30: Adfærdstræner Line Bonde kommer og fortæller os om adfærdstræning af hesten ligesom hun viser os hvordan hun lærer hesten at gå i trailer.

Omkring kl. 16 tændes der op i bålet, hvis vejret er til det. Så står den på hygge og snobrød 

Hele dagen holder klubbens café åbent og der er mulighed for at købe både frokost, drikkevarer, slik osv.

Hele dagen er GRATIS og du og din familie er velkommen til en skøn dag i skoven på Favrskov Rideklub, Sølundsvej 4, 8370 Hadsten 

Er der spørgsmål til dagen, skriv eller ring til Jette på tlf.: 40453606.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler