24. september 2023

Mads Pedersen sprintede sig til sejr i Hadsten Gade Grand Prix

Sidste år måtte han se sig slået af Jeppe Aaskov Pallesen, så i år havde han revanche til gode, og den udnyttede Mads Pedersen til fulde, da han kørte fra konkurrenterne på næstsidste omgang, og sprintede i mål til en sikker sejr.

Der var masser af mennesker langs ruten i det lune sensommervejr, og de fik set et spændende byløb, hvor intet var afgjort før til allersidst. Fem-seks ryttere skilte sig forholdsvis hurtigt ud fra feltet der talte på den gode side af 50 mand, og det stod klart, at det var blandt dem det skulle afgøres. Og så alligevel ikke, fordi Mads Pedersen sad længe i front sammen med blandt andet Jeppe Aaskov Pallesen, mens Mattias Skjelmose sad i en lille gruppe bagved.

Godt halvvejs i løbet var det som om at Mads P. mistede lidt af pusten, mens Mattias Skjelmose fandt nye kræfter, og de to holdkammerater byttede således plads. Mads Pedersen ville det dog anderledes, og med syv runder igen kørte han sig op til de forreste til stor begejstring blandt de mange tilskuere i målområdet.

Spændingen forblev intakt på de sidste fem runder, hvor det til slut lykkedes Mads Pedersen at lave et afgørende ryk, og således kunne han med kort afstand til Mattias Skjelmose og Magnus Bak Klaris køre alene i mål på toppen af Søndergadebakken. Flot løb med masser af spænding står tilbage, og herligt at se så mange tilskuere langs ruten i det fine vejr, der efterfølgende kunne drage ned i byen med åbne butikker og Lilleåmarkedet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler