17. juni 2024

Mattias Skjelmose klar til Hadsten Gade Grand Prix

Lige nu kører Mattias Skjelmose på den helt store klinge i Frankrig, hvor han sammen med resten af Lidl-Trek holdet deltager i Tour de France. Herefter står den på VM i Glasgow, mens den helt store finale, set med lokale øjne, bliver i Hadsten, hvor han deltager i Hadsten Gade Grand Prix.

10. august er der igen Hadsten Gade Grand Prix, og arrangørerne bag løbet er så småt ved at have grundstammen til feltet på plads, mens der stadig forhandles med diverse profiler fra blandt andet Tour de France feltet. Den første profil er faldet på plads, og det er stjernefrøet Mattias Skjelmose der nu meldes klar til start på Søndergadebakken.

Udover sin deltagelse i Tour de France, hvor han allerede har markeret sig flot, så blev han i juni dansk mester i Aalborg, og vandt tidligere på sæsonen det prestigefyldte Schweiz Rundt, så det er i den grad en spændende profil, der er blevet sikret til Hadsten Gade Grand Prix.

“Jeg glæder mig til at komme til Hadsten og konkurrere i Danmarks hårdeste gadeløb, hvor jeg håber jeg kan gøre en forskel på Søndergade stigningen. Jeg husker løbet som velbesøgt så det bliver helt sikkert en stor cykelaften i Hadsten. Løbet bliver mit første efter VM i Glasgow”, lyder det fra Mattias Skjelmose.

Formand for Hadsten Gade Grand Prix, Anders G. Christensen, er naturligvis glad og stolt over, at det er lykkedes at tiltrække så prominent et navn, og glæder sig til at se dannebrogstrøjen i Hadstens gade til august.

“Vi er enormt glade og stolte over, at vi har Mattias Skjelmose til start. Han er en kommende toprytter, og har jo allerede markeret sig utrolig flot i år med både DM og vinder af Schweiz Rundt samt flotte præstationer i Tour de France. Han kommer direkte fra VM i Glasgow, så måske kan vi også, hvis det hele flasker sig, præsentere en verdensmester, hvilket jo vil være helt fantastisk. Jeg tror en stigning som Søndergadebakken passer godt til Mattias, så han burde have gode chancer for at køre med om sejren”, kommer det fra Anders G. Christensen til ByensNyt.

Anders G. fortæller, at der i øjeblikket forhandles med flere forskellige profiler og hold, og at der frem mod løbet vil blive præsenteret flere gode nyheder.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler