12. april 2024

Nordea Fonden fik Hawks-trænere på kursus

Hadsten Hawks har vind i sejlene, og har netop udvidet med et U-9 hold. Det betyder i den forbindelse, at man også skal have flere og kompetente trænere. Derfor var syv trænere i weekenden på kursus for at få ny viden.

Det kan også være en dyr affære at dygtiggøre sig, så derfor spurgte basketklubben, om Nordea Fonden ville give et bidrag til det netop overståede kursus, og den idé var de heldigvis med på. Så i går var Filialdirektør for Nordea Hadsten, Simon Hvid Svensson, forbi hallerne i Hadsten for at overrække en flot check på 10.000 kroner.

“Vi er så ydmyge, glade og stolte over den donation, det gør en kæmpe forskel. Vores frivillige trænere gør en kæmpe forskel, som de ikke får løn for, da alle i Hadsten Hawks er her fordi, de vil være med til at gøre en forskel, for de unge vi har i klubben. Vi synes som klub, at det er vigtigt, at vi får dygtiggjort vores trænere løbende, så de føler sig klædt på, og at vores unge mennesker får den bedst mulige træning”, lyder det fra Anders Andersen, der er næstformand i Hadsten Hawks

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler