1. februar 2023

Ny bog om sympatiske Mørkøv

Hvis du har billet til Fanzonen, når Hadsten Gade Grand Prix løber af stabelen på torsdag kan du bl.a. møde Michael Mørkøv og journalist og forfatter Carsten Ritter, som sammen vil præsentere den nye bog om Michael Mørkøv.

Turbineforlaget, der står bag produktionen udlodder endvidere tre bøger til nr 1, 2 og 3 i det åbne løb.

Michael Mørkøv er klog, frygtløs og loyal

Med timing, mod og strategiske finesse ved Michael Mørkøv, hvornår der skal slås til, og hvilken vej gennem feltet i tårnhøj fart, der fører til sejr. I den nye biografi Min Vej åbner han for sit liv med cykelsport, og hvordan han med gennemført dedikation, loyalitet og et talent som få gik fra at være en tømrerlæring fra Kokkedal til at vinde olympisk guld, fire VM-titler på bane og samtidige lede verdens største sprintere til uendeligt mange sejre.

Sympatiske Michael Mørkøv er blevet kaldt verdens bedste leadout man og det kræver sin mand at gøre det til en afgørende del af sin cykelkarriere at køre andre frem til de sejre, der giver pladsen i rampelyset og de største overskrifter. Men Michael Mørkøv har skabt sig en glorværdig karriere og opnået stor anerkendelse i den internationale cykelverden, som den bedste inden for leadout. Og når disciplinen er banecykling, står han selv øverst på skamlen.

Sammen med Carsten Ritter fortæller Michael Mørkøv om sin vej ind i cykelsporten. Han var ikke et lysende talent, da han begyndte i Lyngby Cycle Club, men han elskede sporten og lod sig ikke slå ud af nederlag. Historien om Michael Mørkøv er fortællingen om en tømrerlærling, der med stædighed og hårdt arbejde ender som verdensstjerne inden for cykelsporten. Både på landevejen og inden for banecykling, hvor han både er olympisk mester, verdensmester og europamester. 

I Fanzonen har du mulighed for at købe den nye bog og få den signeret af Michael Mørkøv og Carsten Ritter. Sidsnævnte er endvidere speaker på løbet.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler